Spring naar inhoud

Over deze site

Website

Dit is een website van het Amsterdam Museum (voorheen Amsterdams Historisch Museum. De site is ontwikkeld naar aanleiding van de tentoonstelling Ruigoord: vrijhaven voor kunstenaars, welke te zien was van 5 oktober 2009 tot en met 7 februari 2010. Het was één van de tentoonstellingen die het museum organiseerde rond het thema The Sixties Now. De korte biografieën van de geportretteerden zijn geschreven door conservator Annemarie de Wildt. In de zomer van 2009 heeft zij in Ruigoord, Amsterdam en Frankrijk de kunstenaars geïnterviewd. Het ontwerp van deze site is gemaakt door Edo Mulder en Marijke Oosterbroek.

Dank

Wij danken Van der Vegt en de mensen die hij geportretteerd heeft voor hun bereidheid om foto’s van de portretten op de site te plaatsen. We danken Rob van Tour en Hans Plomp voor hun hulp en advies bij het maken van de teksten en de Ruigoord woordenlijst.

Rechten

Creative Commons License
De content die is gepubliceerd op de website Ruigoord: vrijhaven voor kunstenaars van het Amsterdam Museum is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding-Niet-commercieel-Gelijk delen 3.0 Nederland licentie. Gebaseerd op de content zoals deze is gepubliceerd op www.ahm.nl/ruigoord. Neem voor het verkrijgen van toestemming met betrekking tot rechten die niet onder deze licentie vallen contact op via  Marijke Oosterbroek.

Bezoekers van de site die reageren op artikelen dienen zich te realiseren dat zij geen content op de site mogen plaatsen waarvan zij de rechten niet bezitten. Met het plaatsen van de content op de site geeft de bezoeker het Amsterdam Museum toestemming om deze content onder de bovengenoemde voorwaarden in licentie te geven. Het Amsterdam Museum bevorderd de discussie op deze site maar we behouden ons het recht voor om content per omgaande, zonder discussie, te verwijderen als wij hier aanleiding toe zien.

Contact

algemeen

Amsterdam Museum
Herengracht 603
1017 CE Amsterdam

tel +31(0)205231822

amsterrdammuseum.nl
info@amsterdammuseum.nl

over deze site

m.oosterbroek@amsterdammuseum.nl

Advertentie
One Comment leave one →
 1. Margaret Connelly stewart permalink
  23/01/2010 19:07

  t.a.v. Margrid & Rudolph,

  Tja, het is soms makkelijk om contact met mensen te verliezen & het is in die kader dat ik mij verontschuldigingen wil aanbieden voor mijn afwezigheid het afgelopen jaren.

  Misschien & hopelijk herriner jullie mij nog wel. ik had een paar seizoenen geholpen met het maken en herstellen van kostuums voor het Amsterdamse Ballon Gezellschap & had zelfs toenertijd een avond in de kerk geslapen, om het klus op tijd klaar te maken.

  Afin, ik ben er weer. Klaar voor actie & kriebelende om achter het naaie machine te gaan werken.

  Trouwens spreek ik nogal veel met Oliver Bruno die als vrijwilliger voor Rob Schrama werkt, ( kunstenaar & festival producer).Oliver ken ik van het psychiatrische kliniek gelegen aan de Dolhaantjesstraat 24, 1067 AB te Amsterdam.

  Maggie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: